Kom op zondag 8 mei naar We Love Mom! Hét waanzinnig leuke Moederdagevent van Launique Events voor het hele gezin! Alle moeders worden van 11.00 tot 17.00 uur volledig in het zonnetje gezet bij St(r)andplaats Nederzandt en natuurlijk geniet je zelf lekker mee.

Op het terras kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, je laten masseren, workshops volgen of helemaal losgaan in ons shopwalhalla boordevol fashion, sieraden, schoenen, woonaccessoires, unieke vintage items en meer. Daarnaast is er tussen 14.00 en 17.00 uur heerlijke livemuziek.

Scoor je Moederdag cadeau bij één van de leuke kramen en/of trakteer je moeder op de heerlijke Moederdagbrunch in het sfeervolle restaurant van 11.00 tot 14.00 uur.

De entree is gratis en ook aan de kids wordt gedacht, dus kom lekker met het hele gezin naar We Love Mom!

Graag tot 8 mei!

Categorieën: Geen categorie