Ook de laatste winkelunit van de Bergense ondernemer Ton Martens is per 1 januari 2022 verhuurd en daarmee wordt de voormalige Rabobanklocatie aan de Breelaan in Bergen een echte ‘shopping place to be’.
Per 1 februari verhuist de Bohemian Conceptstore Zeist definitief naar de Heerlijkheid Bergen. Het bedrijf is een initiatief van Greetje Klok, Melanie Benard en Claudia Warntjes . Zij hebben hun eigen zelfstandige draaiende ondernemingen ondergebracht in de Bohemian Conceptstore.

Greetas
Dit bedrijfsonderdeel is van Greet Klok. Zij is elf jaar geleden geïnspireerd geraakt door de Marokkaanse atmosfeer en mentaliteit van het exotische Marrakesh. In die stad is zij begonnen met het inkopen van tassen en inmiddels heeft zij een eigen productielijn bij een lokaal atelier. Elke tas die Greet in haar winkel verkoopt, is als prototype door haar eigen handen gegaan.

Hip & Handsome
Claudia Warntjes geeft leiding aan haar Hip & Handsome. Claudia is bijzonder creatief in het zogenaamde ‘pimpen’ van kleding. Zij maakt van spijkerjasjes, broeken, singlets en andere materialen complete kunstwerkjes. Haar keuze voor Bergen laat zich raden.

Melissimo
Vanuit het havenstadje Hoorn wordt het fashion en lifestyle label van Melanie Benard aangestuurd. Acht jaar geleden lanceerde zij haar eigen merk in de lifestylemarkt. Eerst nog met alleen haarveren en kettingen en inmiddels ook een uitgebreide kledinglijn met jasjes, rokken, tunieken, tops, jurken, T-shirts en bikini’s. Melanie ontwerpt alles wat nog niet bestaat.

Bohemian
De drie zelfstandige en vrijdenkende onderneemsters zijn in meerdere opzichten ook zelf bohemien. Ze houden van een onconventionele levensstijl, vaak in het gezelschap van gelijkgestemde mensen en met weinig permanente banden. In alles is hun BOHO-style terug te vinden. Maar ook in hun kijk op het leven. De kleding, tassen en accessoires zijn kleurrijk, creatief, beetje Ibiza, vleugje hippie en ‘out of the box’. Dit geldt ook voor hun creativiteit en kijk op het inrichten van woonkamers en een bohemian way of living.

Online al bereikbaar
Dinsdag 1 februari 2022 opent de Bohemian Conceptstore Bergen.
Online zijn de drie samenwerkende shops nu al te vinden voor sinterklaas en kerst:


https://melissimo.com/
https://www.facebook.com/Hip-Handsome-by-Cloe-263567263783106/

Categorieën: Blogs